Szia!
Szerintem elment a fejerősítő (azaz annaka PLAY oldali analóg kapcsoléója az IC-n belül vagy a PLAY állásban valamelyik külső elem...) - kész. Ezt mérni kéne!
Onnan gondolom, hogy nem később van a hiba a jelútban, mert a HiFi hangot sem adja vissza, az pedig szintén a fejerősítőn megy át (amiből, tszerén ytudásom szerint, csak egy van, mert egyszerre egy fej megy... ja a HiFi fejek külön fejek, de időben is külön kapcsolódnak be nem?! Ezt nem tudom ,ennyire még nem nyálaztam át egyetlen HiFi videó rajzait sem...).
Ha több erősítő lenne, akkor viszont táp vagy vezérlési hoiba okozhatja, hogy kvázi üres szalagot lát a fejerősítő utáni összes feldolgozó áramkör.
Még az is lehet, hogy ha felxibilis kábellel (fólia-kábel) megy a forgótrafó utáni n db szimmetrikus vezeték-páros az erősítőre (Funai, Samsung (?), JVC, Philps általában, de lehet, a többi is?), akkor annak aszakadása is okozhat ilyet?! (Kérdés, hogy adott esetben van-e külön felvevő fej-tekercs irány, mert ha jól tévedek, ilyen is van... főleg ha insertálni képes a cucc!)..
Egyéb 5let?!
Mail-ben (vagy ontopik is9 hga megadnád í típust, lehet, valakinek lenne rajza!
MÁS: van itt valaki, aki fénymásolási díjért "hozzá tud férni" (nem orrba-szájba, csak egyedi segítségként!) egy-egy szervízdoksihoz?!
Előpe is megköszönném ha jelezné (akár mail-ben - elekerülendő a későbbi kellemetlenségeket;-D
Üdv!
Maus Robi
mm