DON-1 Creative Commons License 2004.05.09 0 0 398
Diósgyőr szurkolóként kint voltam a tegnap esti DVTK - Kaposvár meccsen Miskolcon.
A Kaposvár a pályán szimpatikus, sportszerű, lendületes csapat benyomását keltette, főleg a második félidőben. S tette ezt egészen a lefújásig, utána azonban néhány játékos elragadtatta magát... Történt ugyanis, hogy a vendégjátékosokkal együtt levonuló játékvezetői hármast jókora füttykoncertben részesítették a hazai szurkolók. A kaposiak talán ezt érthették félre (azt hitték, hogy nekik szól) és szerintem nem túl szerencsés módon a pályáról provokálni kezdték az ország egyik legnagyobb (és nem legbarátságosabb) szurkolótáborát. Volt már olyan csapat, aki nagyon rosszul jött ki egy ilyen szituációból Miskolcon. A Kaposvárt most talán csak a hazai győzelem mentette meg egy kisebb (nagyobb) atrocitástól. (Félreértés ne essék, nem magamról beszélek, csak tudom, hogy az úgynevezett "keménymag" már ettől kevesebbért is csinált oszágos botrányt.)

Ettől eltekintve a játéka miatt csak dícsérni tudom a Kaposvárt, megérdemlik az NB1-et!