Post OFFtopic hozzászólás :-)
Nekem sincs barátnőm, nem is volt soha, és nem is lesz :-), mégis boldog vagyok, sőt, szerintem, az Ország legboldogabb emberei közé tartozom. Majd valamikor a jövőben, ha eljön az ideje, lesz egy menyasszonyom, ésatöbbi. Én most is boldog vagyok, és akkor is boldog leszek, mert nem szerencsejáték fog összehozni bennünket. (Mert amit a világban csinálnak az emberek, az nem más, mint szerencsejáték? megismerkedünk, aztán vagy bejön, vagy nem. Ez csak szétmarcangolja az emberek személyiségét, eredményét jól lehet látni.) Nem szomorkodom, és nem csinálok magamnak mesterséges vagy belső vagy műörömöt, és nem ilyen voltam születésemtől fogva, nem természeti adottság, hanem természetfeletti. Az öröm valódi :-) És ez bárki számára elérhető midnenféle ritusok nélkül. :-) Bővebben az Index-es nick paraméteroldalamon lévő linken...
ONtopic
1 hónapja feldobtam a kérdés, de senki nem válaszolt rá, megprábólom még1x: SVHS (VHS) cucc, felvenni tökéletesen tud, le viszont csak a normál hangot tudja játszani, a kép helyett valami teljesen rettenet, képre nem is hasonlító függőleges csíksorozat az eredmény. De maga a feltével az abszolut tökéletes, másik magnóban hibátlan. (természetesen ez a cucc a másik magnó felvételét sem játssza le...)