kbendeguz Creative Commons License 2004.05.08 0 0 30
Zsuzsáék:
hmmm, a forma tökéletes, sajnos a szín és a faj már nem. (de nem vagyok fajgyűlölő :)

zsuzsa:
jó lehet a cirmos is, a lenyeg az hogy a 3 macskának a lehető legjobban kell hasonlítania egymásra, tehát lehet 3 cirmos is, vagy 3 tricolor... küldj képet!

snakeins:
arra gondolsz, hogy ha ott a helyszínen kap a hihetetlenül túlsúlyos cicád (ami neked köszönhető) egy szívinfarktust, akkor mi fizetünk-e neked milliókat? nem.
viszont minden forgatáson ott vagyunk MI (3 éve csinálom, és még nem volt panasz...), ott vagy TE (mindent láthatsz, semmi sem titok előtted, és SEMMI SEM KÖTELEZŐ), és ott van egy állatorvos ha a körülmények azt kívánják (márpedig itt azt kívánják)
ezt az ügynökséget pontosan azzal a céllal hoztam létre, hogy a filmekben, fotózásokon szereplő állatokat "emberszámba" vegyék
egyébként nem tudom miért feltételezi mindeki azonnal hogy mi vasvillával és ostorral vesszük rá mindenféle borzasztó dolgokra az állatokat. arra senki sem gondol hogy mi sem szeretjük bántani őket, és pontosan azért ez a munkám mert SZERETEM AZ ÁLLATOKAT???