nettomazsola Creative Commons License 2004.05.07 0 0 49812
hat azert annyira nem felek, h ne merjem leirni, csak nem hiszem, h osztatlan sikerem lesz.
en 42 eves vagyok ... 3 tudatosan akart gyerekkel .. mind a 3 fiu. most 23-22-20 evesek.
mikor a legidosebb eloszor halalosan szerelmes lett .... (na voltak tortenetek .. hehe) akkor az elso ejszakajat elmeselte.... en vegigdrukkoltam (teljesen kesz voltam). akkor mondtam, h oke, a gumit eztan en veszem...
a kisfiam (akkor meg eleg fiatalka, de tobb esze volt, mint a lanynak ...) osszekapta a kislanyt es egyutt elmentek a nogyogyaszhoz es minden fogamzasgatlasi modszert vegighallgattak. aztan a fiam abban maradt magaval, h oke eztan is gumi, ne szedjen a kislny mindenfele hormonokat (jaj olyen buszke vagyok ilyenkor ra!)
nade a gumi koltseg tetemes volt ... en meg is kerdeztem, h biztos jol hasznaljak-e, mert ilyen nincs! de megnyugtattak, h van .... (regi szep idok ...)
aztan hatalmas szakitas - kibekules - hiszti ... es en kegyetlenul beszartam.
merthogy szerintem a tablettak es egyeb modszerek vilagaban egy fiu sokkal kiszolgaltatottabb mint egy lany (na most kapom az elso leszurast!) ismerek olyan lanyt aki igenis tudatosan direkt lett terhes egy ffitol aki nem akart gyereket ...
es ismerek olyat is akinek volt az elozo hazassagbol egy, es o is "nagyon akart meg" ... aztan megse lett ... es szegeny fiu biztos volt benne, h o a "hibas" hisz a nonek volt mar egy gyereke ... evekkel kesobb veletlen derult ki, h a no vegig gyogyszert szedett.

es akkor a fiaimnak eloadtam az en kis teoriamat;
minden ferfinek legyen lehetosege 20 evesen, amikor meg tuti, h egeszseges leadni spermiumot ... raktarozza - akar fizessen is erte - aztan kotesse el magat ... es akkor veszelytelenul (fiura-lanyra egyarant veszelytelenul) elhet ahogy akar (jo, tudom AIDS ...) es amikor TENYLEG AKAR gyereket (nem csak egy hirtelen fel-leindulas ... ) akkor szepen elmennek az orvoshoz.
o tudom, ez nem romantikus ... de romantikazni lehet elotte - utana, viszont gyereke csak akkor lesz, ha mind a ketten oszinten, komolyan akarjak.
es en akkor ezt meg is kerdeztem, de azt mondtak, h ilyen meg se Austriaban, se Magyarorszagon nincs, hanem kulonbozo orvosi indokok kellenek.
(na meg megmondom oszinten a fiaim is kicsit furan neztek ...)

Előzmény: Törölt nick (49811)