GURIGA Creative Commons License 2004.05.07 0 0 301

CORTEN, kösz a tanácsodat, majd megoldjuk.
Én valahogy nagyon konzervatív vagyok mindenben, így a túlzott nemesítéssel, hibrid dolgokkal is. Ma már nagyon nehéz találni eredeti fajtákat mindenböl. A gyors profit érdekében elvesznek az illatok, ízek, és a termékenység.
Persze...lábon lövöm magam azzal, hogy azért a zsenge héjú paradicsomért úgy odavagyok...hiszen azt is valahol ki kellett kísérletezni!

TROUT, minden ízlés dolga. Én legédesebbnek a cseresznye nagyságú "sweet 100" paradicsomot találtam eddig. Nagy méretüben viszont van egy sárga fajta, ami ha nincs is olyan édes, egész más ízü, és nagyon zsenge szeletelni.
Aztán, ha egyszer beleharapsz abba a hosszúkás pirosba, amit korábban itt mutattam, akkor soha többé nem akarod másfajta paradicsom héját köpködni !!!!

Előzmény: CORTEN (299)