Nem értem, hogy miért nem találtam meg előbb ezt a fórumot (talán mert nem szoktam fórumokba írni túl gyakran...) pedig ős Solaris rajongó vagyok. A nyolcvanas években kaptam egy barátomtól egy néhány számból álló rádiófelvételt kazettán, aztán jött a Marsbéli Krónikák és koncerten is voltam, talán 85-ben (Czigi gitárja otthon maradt, egy órát vártunk a kezdésre, addig a The War of the Worlds szólt ...)
Nem figyelem túlzottan a hazai zenei életet, láttam ugyan a Marsbéli Krónikákat mag az 1990-et újta, de csak RMP-n vettem észre, hogy van új lemez is (persze ott is későn). Nem voltam képbe igazán egészen amíg a fórumotokat el nem olvastam.
Hát csak azért írok, mert jó látni, hogy van tábora még az igényes progresszív zenének.
(Valaki írta, hogy nem igazán kedveli a Jethro Tull-t, ének meg miegyéb miatt. Azt hiszem azonban, hogy Ian Anderson-Divinities-Twelve Dances With God lemeze biztosan tetszene, nincs rajta egy hang ének sem csak Ian csak fuvolázik. Persze nem olyan jó, mint a Solaris, de majdnem. Nekem még mindig a Marsbéli Krónikák II-... tételei a legnyagyobb kedvenceim, meg persze A viking visszatér.)
Hali