HI dh !
Lókukót !!! Hazudnak a dögök. Spec a kuplungommal, ahogy van, alleszz semmi probléma.
A deréktámasztás ügyében rahedli +oldás leledzik. Ebből 2. Próbálhacc beszuszakolni a dereked mögé valami mobil párnát. Ez lehet szivacsos, vagy tönkölypelyva töltésű, miazmás. A derekad majd jól +aszondja, hogy melyik a jó neki. Avagy nézegeted a nagyobb bevásárlóközpontok hírdetési újságjait, ahol gyakorta hírdetnek kevés pézé deréktámasszal ellátott üléshuzatot. Még 1. A HOMASITA kft. ( homasita.hu) meglehetős mennyiségű autós bisz-ba..t forgalmaz, így jó eséllyel érdeklődhetsz, hogy milyen +oldást javallanának.
Egyébkéntileg MINDENKINEK ! Elmúlt a vas 1 éves, túlnyomórészt gond nélkül. Eccer, mert zavart a tücsök a kormányban, kicseréltettem a forgókapcsolót ( vagy mit ). Tök feleslegesen. Pár hónap múlva, bár 1 lényegesen halkabb 1ede atücsökcsaládnak, de ismét beköltözött a kormány alá. Ezzel +tanultam együttélni, már csak azért is, mert lényegesen kevéssé zavart, mint az előző hang. És most! Végre ismét csönd van! Eccer csak felvillant a vezetőoldali légzsákvisszajelző lámpám. Úgy maradt, majd átváltott a jobboldalira. Ezek váltakoztak 1 ideig, majd úgy döntött, hogy a bal oldali fog most már örökké világolni. Pesze a szervízlámpa is folyamatosan világolt. Na, ha már ilyen kedvesen figyelmeztetett, hogy hova is forduljak segítségért, be is zarándokoltam a R Dél-pest- hez.Rádugták a kompúteret, ami igazolta, hogy bekakált a lufi. Annyira viszont nem intelligens, hogy +aszondja, ugyanvajon melyik ! Na, ezzel együtt sokat mondok, 1/2 óra alatt, 1 forgókapcsoló ismételet cseréjével jól +oldották a bajt. Jelenleg ismét porblémamentesen üzemelgetünk. Hozzátenném; van időm szervízbe járni (tudom, nem mindenkinek) és örülök, hogy ezek a gondok a gari alatt jönnek ki. Aminek annyira azért nem örülök, hogy lecsúsztam a + 2 év gari megváltásáról. De ettől függetlenül, kicsit sem aggódom. ( csak a - kisugárzások kikerüléséből elfolyólag) :-))