Grizzly67 Creative Commons License 2004.05.06 0 0 7299
Felhívtam a RB Budaörsöt! "Épp most" akartak ők is, hogy még semmit sem tudnak a péntek óta Győrben lévő autómról! Mekkora garázs lehet ott, hogy hetekig pihentetnek egy csomó kocsit!
A torlódásról azért annyit, hogy nyilván jól fel vannak szerelve piacelemzőkkel és marketingesekkel, és arra nyilván számítottak, hogy sokan rendelnek ilyen akcióban, lehet, hogy a határidőket is úgy kellett volna kalkulálni. Nem hiszek abban, hogy "a Renaultot is meglepte a nagy érdeklődés". Nekem azt mondta a csaj, hogy ha már ennyit vártam, majd kapok valamilyen kedvezményt a forgalombahelyezésnél. Talán rámmosolyog egy ingyen izzókészlet? Mert szőnyeggarnitúra nem kell még egy, azt már kapok.

Azon is gondolkozom, mit fizet Baumgarner úr azért, hogy rátesz egy nevét hirdető matricát minden nála vett új autóra? Mert hiszen akkor mi reklámhordozókká válunk! A taxikon cm2-enkénti tarifája van a hirdetési felületeknek, nem is kevés! Nem kérdezi meg, hozzájárulunk-e. Én most már csakazértis kikötöm, hogy nekem ne tegyenek rá. Exbrava 300 ft-os matricája csak nem ez volt? Mert B-től még az is kitelik, hogy velünk fizetteti meg azt is.

Bocs hogy hosszú voltam, ez már pótcselekvés a vezetés helyett!