Voltunk. Mit nevezünk műszaki átadásnak. Igazából arról szól az egész, hogy felvesznek egy hibalistát. Igazából nem volt olyan sok hiba. Az a fontos, hogy nem volt nagy munkát vagy átalakítást igénylő munka.
Amire oda kell figyelni, hogy minden ajtó jól záródjon. Egy ajtónál a kilincs nyikorgott, de egyből felírták. Én nem is szóltam volna miatta. Az ablakoknál és az ajtó-ablakoknál fontos hogy megnézzétek, hogy minden irányban nyílás, bukás ill. zárásnál teljesen jól működjön. Itt is volt egy apróhiba az egyik erkély ajtónál, hogy zárásnál fent nem fogott.
A meglepetés az elején volt, ugyanis egy csinos hölgy fogadott minket és egyből beinvitált az irodába, hogy elmondja, hogy a CIB Bank nem fogja folyósítani a hitelt, amíg nem kötünk lakásbiztosítást, ugyanis ez a hitelszerződés feltétele. Én ilyenre nem emlékszem, hogy lett volna, de ma este előveszem a hitelszerződést. Egyébként az ING biztosítótól volt.
Garázdálkodni is lehet, de nem hivatalos úton. Meg kell beszélni a főnökkel, hogy mit szeretnétek és ő vagy áldását, adja vagy nem. De ha jó napja van, akkor biztos menni fog.
A garázsban nem voltunk, de azt mondták, hogy le van aszfaltozva, és felfestés is meg van már, de még nem vette át tőlük az Ofir-Tal.
A beköltözéssel kapcsolatban nem mondtak konkrét infót, csak arra hivatkoztak, hogy az Ofit-Tal intézi a használatbavételi engedélyt és csak ha az meg van.
Most többet nem tudok mondani, de ha van konkrét kérdésetek, akkor tegyétek fel.
Újdonság még, hogy soroksári úti homlokzat alatt, a Zsalunak lesz ott parkolója. Kicsit meglepő, mert azt hittem, hogy a kert része lesz.