Macskacicó Creative Commons License 2004.05.05 0 0 49793
sziasztok anyukákok és leendő anyuk!

már csak egyedül vagyok kismami;) legalábbis akiről tudunk, vannak itt még potenciálisok ugyebár...
nem is tudom, hol kezdjem. egy ideig nem olvastalak benneteket, most meg már úgy le vagyok maradva, hogy behozni szinte lehetetlen.
kicsi Emma, gondoltam rád, remélem, minden oké, drukk az eredményhez 2,5 hét múlva. grat a keresztlányhoz, biztos nagyon édes:)) bizony, hihetetlen, hogy nőnek ezek a gyerekek;) a pocakom alul kigömbölyödött, feltolva ezzel a hájat, bezony. holnap kezdem a 14. hetet, eszméletlen!
Döby, grat a szigorlathoz, nagyon ügyes vagy, le a kalappal előtted, hogy bébi mellett megcsináltad!:) volt valami helyes elírásod, hogy Apa olyan jó fej volt, hogy csak a végén kért cumisüveget:))) vagy valamit félreértettem?;)
Bóhácska, nagyon örülök nektek! olyan jó téged olvasni, egészen felvidulok így meló után fél órával is. de még mindig nem láttam a leányodat, irgumburgum. ha azóta már tucc kisképet, levélben is küldheted, jó?:)
eccsike, olvastalak a másikon, drukk a surprise baby-ért, és gyógyulj meg mielőbb!
bobuska, olyan ritkán írsz! ugye nem temetkeztél munkába ennyire??? nehogy elfeledkezz a kistesó projectről!;))
tettem fel a tárra 2 pocakképet, bár úgyse működik, de azért megírtam:) na, jól összehablatyoltam itt mindenfélét, puszmákok nektek!