profeta Creative Commons License 2004.05.05 0 0 7267
Hali!

Papíron már csak 1 hónapot kell várjak a thalicskámra (Thalia Comfort, 1.4 8v, "királykék", megrendelés: április 2), de a fórumot olvasgatva kezdek felkészülni hosszabb várakozásra.
Lenne néhány laikus kérdésem az okosabbakhoz:
- Mit tudtok a regisztrációs adóról? A keresked? a rendeléskor azt mondta, hogy csak március 31-ig van árgarancia, de azzal biztatott, 90% hogy lenyelik a reg. adót részben, vagy egészben a csatlakozás után is. Én március 31 után rendeltem, de a renault honlapján a mai napig az van hogy az árak a regisztrációs adót és az ÁFA-t tartalmazzák. Vagy csak elfelejtettek frissíteni? A Renaultosok emilben leráztak mikor ezt megkérdeztem.
- A megrendelésbe belevettük a Garancia+-t, ez tök jó, de lehet hogy inkább az önrészt növelném az árán. Vissza lehet majd a vásárláskor mondani?
- Megrendeléskor annyira sóher voltam, hogy nem kértem bele ködlámpát, amit azóta megbántam. Lehet ezt utólag pótolni?
- Sajnos csak megrendelés után találtam rá a fórumra, igaz el?tte nem is kerestem (hülyeségre nincs orvosság), így semmit sem alkudtam, igaz az akciós árból azért úgy gondolom annyira nem is lehet. A lényeg: a keresked? beetetett, hogy a Garancia+-ra kamatkedvezmény jár és egy elég elfogadható törleszt?részletet mondott. DE. A megrendelés után érdekl?dtem néhány helyen és a Postabank Leasing jobbat mondott, s?t a Renault honlapján is jobbat találtam mindenféle "kamatkedvezmény" nélkül!!! A megrendelésen ugyan rajta van, hogy a Renault Crédit finanszírozza, de a szerz?dést úgyis a Thalia megérkezése után kell kötni, szóval szerintetek megfenyegethetem mondjuk az Postabankos Hitellevéllel, vagy hivatkozhatok a Renault honlapján található "ajánlatnak nem min?sül?" ajánlatra? Azon túl, hogy a pénz is számít, nagyon rühellem, ha palira vesznek!
- A CASCO! Itt félelmetes árakat olvasok. Mire kell figyelni a kötéskor? Én ÁB-AEGONost néztem ki. Van valakinek ilyen? Tartalmazza alapból a lopásbiztosítást?

Tudom, hogy sok mindenre magam is találnék választ, de annyira vidéki vagyok, hogy 50 km a Renault szalon, meló meg rendesen van az új kocsi miatt :-)))

El?re is Köszi!!!

Ha valami még eszembe jut majd még kérdezek!:-))))

Ha valaki olyan hosszan akar válaszolni ahogyan én kérdeztem, dobhat e mailt is :-)))
profeeta@freemail.hu