Halihó!
Kingus, elsöre olyan ritkán sikerül... legközelebb még jobban keresztbe teszem a szemeimet, jó?!
Döbykém, hát ügyes vagy! :-))) Dávid meg egy angyal.
Enyim kisangyal ma méltó nevéhez, egész nap bóbiskol meg vigyorog. Éjjel nem kér enni, fél tízkor legkésöbb "elzuhan" és reggel legalább hatig horpaszt, ma pl. háromnegyed hétig. El ne kiabáljam, de az elmúlt 1-2 hét már nem volt vele nehéz. Renccer, háát, még nemigen akad, de vannak fix pontok. Pl. egyszer alszik egy hosszabbat délelött (másfél-két óra), este fürdetés elött séta, mert különben vonyít ezerrel. 6-7 szer eszik, meg még megkapja cumiból az este lefejt tejecskét. Az nem sok, csak amolyan délutáni snack.
Tegnap kapott a tesómtól egy elemes hintát, isteni a dolog, azonnal imádta. 6 sebességes, 15 féle zenét játszik, programozható, meg teli van mindenféle kütyüvel, amiket nézegethet meg püfölhet kedvére.
Mostanában kezdi "csábítani" a látogatókat. Bájosan vigyorog meg "énekel" nekik, meg komoly dolgokat is közöl, hogy öööö, meg heööö. :-))
Olyan aranyos, agyon puszilgatom meg rágogatom, tiszta hülye vagyok. :-) Nem tudok betelni vele.
Magamra idö az úgy van, hogy hétvégén apája fut vele min. másfél órát, de inkább kettöt, addig én itthon emberi külsöt öltök, pl. hajat festek, meg epilálok, hjjja, régen ezt megtehettem munkaidö alatt... :-)))
Délután egyszer egy szopi alatt megnézek egy agyament sorozatot, ennyi nekem a napi agymosás adag. De ez kell. Soha nem néztem sorozatot, most lesem, mint Rozi néni az Isaurát. De nem baj, jön a nyár, oszt a Balatonon nincs tv direkte. (csak már jönne meg a Kicsike útlevele!)
Többiek, lécci néha járjatok erre is, nincs idöm átolvasni másik topikokba, de bezzeg kíváncsi az aztán vagyok! :-)))