MEB Creative Commons License 2004.05.05 0 0 1284
Képek:hamarosan lesz egy tárhely,ahová fel tudom majd rakni őket.Ha nagyon érdekel,akkor fel tudom iratni CD-re és elküldöm.Kb. 100 db. fotó készült.
Élmény:kicsit már írtam róla az előző hsz.-ben.Az E60-as úton mentünk Bánffihunyadig,onnan meg be a hegyek közé,ott meg fokozatosan tűnt el az út...Gyakorlatilag a hegyek között bármelyik útra rá lehet próbálni.A Meleg-Szamosban autóztunk,van egy szakasz,ahol jó egy kilómétert is meg lehet tenni fölfelé tartva a folyóban.
Szinte bárhol lehet sátrazni,pénzbe nem kerül.Ugyan ki van írva az ár néhol,de nincs senki,akinek fizetni kellene.Vannak menedékházak is,ahol el lehet aludni.
Árak:úgy néztem,minden olcsóbb.A benzin biztosan:több mint 400km.-et mentünk két nap alatt összvissz,nekem ez nagyjából 6eFt.-omba volt,úgy hogy induláskor tankoltam a határ után a szalontai MOL kúton.Itt lehet váltani leit is,de az üzemanyagot forintban is fizetheted.Egy hegyi faluban a többiek vettek doboz cigit meg egy tábla csokit,átszámolva kb. 250Ft. volt.Ettünk egy helyen mic-et /parázson sült kolbász-szerű hús/,kenyérrel-mustárral 3 darabka került 220-230Ft.-ba,amivel gyakorlatilag jól is lehetett lakni.

Szóval:nagyon megéri,gyönyörű minden,a terep kitűnő.

Előzmény: reedlight (1283)