KENU Creative Commons License 2004.05.03 0 0 542
Csodálatos vagy!:) Kár, hogy nem lehettem ott!
Jenő! Mint tudod, a fontos mailt elolvastam. Azóta már minden ki is nyomtatódott, ugyhogy holnap megkapja!!!
"Jason Isaacsot ugyan nem láthatjuk majd a harmadik Harry Potter-filmben, az azkabani fogolyban, de a negyedik és az ötödik részben újra magára ölti majd Lucius Malfoy jelmezét.

A hazánkban, idén június 10-én bemutatásra kerülő Harry Potter és az azkabani fogoly című filmben nem írtak szerepet Malfoynak, de mint Jason Isaacs elmondta, a negyedik részben (Harry Potter és a Tűz Serlege) egy rövid epizód erejéig újra feltűnik, hogy emlékeztesse az embereket, hogy még mindig él és van még mit elintéznie az ötödik filmben, mely a Harry Potter és a Főnix rendje címet viseli.

Mint azt az angol The Sun napilapnak nyilatkozta: „Az igazat megvallva azt gondoltam, hogy egyáltalán nem is kell majd szerepelnem a negyedik filmben, de jobban belegondolva, jó ötletnek tűnik, hogy felbukkanok egy rövid időre, bemelegítek az ötödik filmre, ahol is lesz egy pár nagyon kellemes, zaftos jelenetem”.

A filmre még elég sokat kell várnunk, mert a háttéranyagot idén március 22-én kezdték el forgatni Glencoe-ben és csak 2005-ben lesz a premierje. Mint a Warner Bros. egyik szóvívője elmondta: a 10 napos skóciai forgatásra Evantonban, 30 stábtag segédletével – a korábbi híresztelésekkel ellentétben – nem csak a Harry Potter és a Tűz Serlege táj-jeleneteihez volt szükség, hanem a film egyéb előkészületéhez is. A végleges szereposztás még nem ismert és a konkrét forgatást sem kezdik el idén nyár végéig. További részletekre az elkövetkezendő pár hétben számíthatunk."

Eddig kérdéses volt, hogy továbbra is ő lesz????

Előzmény: Lórien Úrnője (541)