Nahát, most látom csak, hogy van ebay-es topik.
Én az ebayen csak időszakos vásárló vagyok. Néha bepöccenek, és akkor hetekig nyomkodom a refresh gombot :o) Egész eddig nem volt vele semmi gondom. Még a borítékos dollárküldéses módszer is bevállt, még mindig megkérkezett a pénz és az árut is megkaptam.
Aztán kb. 2 hónapja megnyertem egy aukciót, és a seller elkezdett játszani a postaköltséggel. Aztán mikor már egy hete értetlenkedtem, hogy miért ennyi és annyi a postaköltség, beköpi, hogy ja, az egyik cédé az nincs is meg neki, és nem is lesz. És még neki állt feljebb. Ha számolás nélkül elküldöm neki a pénzt, akkor nem is szólt volna, hogy olyan cédét árul, ami nincs is meg neki. Megírtam neki, hogy felejtse el a bizniszt.
Azt hittem, már le is zárult a dolog, erre az ebay-en keresztül küldött figyelmeztetést egy hónap után, hogy fizessek. Régi ügy, olyan nagyon nem fogok én már ezért az ebay-nek irogatni. Csak ha a sellernek nyomok három negative feedbacket az elveszik a több ezres feedback gyűjteményében. De ha ő nyom nekem hármat, akkor eléggé elcsúfítja a feedback listámat.