Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 64
Halihó!
Én még 92-ben együtt utaztam egy 14 órás vonatúton egy orvosnővel. Elmondta, hogy a szakterülete az antibébi tabletta. Eredetileg úgy kezdett bele, hogy teljesen ellene volt, és egy anti-antibébis tanulmányt akart írni. Néhány havi kutakodás után azonban átállt a támogatók oldalára.
92-ben mondta, hogy a modern tablettáknak olyan alacsony a hormonszintje, hogy hacsak nincs valami kizáró ok, ami egyből kiderül, teljesen kockázatmentesek.
A mellrák valószínűségét nem növelik, a méhnyarák veszélyét viszont jelentősen csökkentik. Szerinte a ciklus beállítása is nagyon jó hatással van a szervezetre.
Egyvalami azonban tényleg veszélyes, és rákot okozhat: tablettaszedéssel együtt dohányozni.

Ez a nőnek érzés fura nekem. Eddig az ÖSSZES tablettaszedő lányismerősöm állította, hogy a tablettától sokkal inkább érzi magát nőnek, mert sokkal szabadabb. És eddig a környezetemben senkinek semmi gondja nem volt a bogyókkal.

A spirállal úgy tudom, valamivel több gond van, viszont kizárólag a tabletta és a spirál jelent megbz6ó védelmet (a műtéteken kívül, persze).

Üdv: MaCS