v__tibor Creative Commons License 2004.05.01 0 0 7202
Kémfotókat készítettem a Megane találkozóról. Hazafele a mi thalálkánkról beugrottam hozzájuk, s megismerhettem náhány kedves "ismerőst". A villámlátogatás szinte szó szerint értendő: sajnos az égiek is "fotóztak". Hazaérve pedig belém csapott a villám (idézet a tár.hu főoldaláról):
Karbantartás: Előre nem látott problémák következtében a rendszer kisebb kiesése érzékelhető. Ez sajnos néhány felhasználónk esetében a teljes tárterület elvesztésével járt. Tőletek így is elnézést kérünk. A felmerült probléma jellegéből adódóan a rendszer fejlesztését, teljes háttértárolójának hardware cseréjét napokon belül elvégezzük. Addig türelmeteket kérjük.

Elvileg itt vannak a "kémfotók", de nem tudom egyáltalán látható lesz-e valamikor (a régiekkel együtt). Talán egy picit reménykeltő, hogy a mappát létre tudtam hozni, a képeket mintha fel engedte volna tölteni, s ugyanolyan válasszal "nemláttam", mint a többit. :-((((((((((

A Thalálka képeit is hamarosan felteszem, de ez üzenet most elvette a kedvemet és a gépemet is meg akarnám óvni a szitkok szórása közbeni szétveréstől. :-((((