ChrisClay Creative Commons License 2004.05.01 0 0 156
"Egyébként meg attól még jól érezzük magunkat, hogy ti 12-en vagytok Pakson. Hm, akkor erre a csapatra miért is van szükség? (Már csak a te logikád alapján, bocsesz.) Igazából ez a divatmajomkodás szerintem, folyton a régi dicsőségre hivatkozva lenézni az újabb idők sikercsapatait."

Tudod, azért van szükség a Körmendre a 4 között (is), mert az egyetlan csapat, amelynek a szurkolói vállalnak 0-2 után egy (oda-vissza) cirka 7 órás utat hétköznap, akkor, amikor mindenki tudja, hogy esély sincs.

Ez még nem elég: az egyetlen csapat, amelynek a szurkolói az első perctől az utolsóig végigszurkolják 0-2-es állásnál a meccset, de úgy, hogy lényegében csak a mi meccsünket lehetett hallani.

Ti egy alapszakasz-meccsre nem bírtatok eljönni huszan, mikor első helyen álltatok.

Egész meccsen kussoltatok, mi meg levágtunk egy olyan szurkolást (egy szintén esélytelen meccsen), hogy a Farkas Sanyi azóta azt emlegeti (meg a szolnokit)!

A kupadöntőtökön a kaposváriak SIMÁN leszurkoltak titeket.

Patkányozás?

Még most is ezen rágódtok? Rohadtul unalmas.
Minden kosárlabda fellegvárban utálják a Mészárost (Zalaegerszeg, Szolnok, Körmend), hidd el, oka van ennek!

Csak fel kéne fognotok, hogy Magyarországon a kosárlabda nem az albakompót első bajnoki címének évétől kezdődött.Persze-persze, tudom, hogy ti már akkor is fanatikusok voltatok, mikor még Alba Régia volt, mindemn fehérvári ezt hangoztatja.

Csak -szerencsére - én inkább hiszek a saját fülemnek-szememnek, tapasztalataimnak, mint az internetes hülyegyerekek beirogatásainak.

Te nem tudod, milyen az, amikor idegenben a helyiek csapatostól jönnek oda gratulálni a szurkoláshoz, valamint a fiatal csapathoz.

Amikor vége lett a meccsnek, a paksiak (mmint a drukkerek) megtapsoltak minket.

Nem hiszem, hogy hozzád gyakran jöttek oda könnyes szemű játékosok kezet fogni, 0-3 után, hogy megköszönjék a szurkolást.

A leglelkesebb az a Mujanovics volt, aki nálam is majd' 10 évvel idősebb.

Tudod, mekkora dolog ez?
8 bajnoki címért sem adnám oda, és életemben ne lássak egy reálmargit-meccset se!

CSAKAKÖRMEND!