Törölt nick
2004.04.29
|
|
0 0
750
|
Naivsag azt hinni, hogy az elmult 30 evben csak az autogyartas es a szamitogep fejlodott, de az elelmiszeripar ugyanugy dolgozik mint azelott. De errol egy elelmiszeripari technologust kerdezz inkabb. En egyetlen uj technologiat ismerek, amivel a csirkemellbe vizet es feherjeket preselnek, ergo a megnovekedett suly nem jar kisebb feherjearannyal. Aztan hogy ez a feherje kergemarhabol, szaj es koromfajos disznobol vagy halbol van-e azt lehetetlen kideriteni, mert a feherjet olyan aprora szabdaljak, hogy abbol mar kiderithetetlen. Ez biztosan nem volt 30 eve. Ha egy talca csirkemell allaga puha, szivacsos es alatta nem ver hanem vizes le csordogal, akkor ezzel van dolgod. Leginkabb nagyteteles melyhutott aruban van.
A cukor addiktiv, egyszeruen hozzaszoktal. Mindenhez hozza lehet szokni. Es ha hozzaszoktal, akkor tobb kell ugyanazon hatas eleresehez. Igy van ez a kabitoszerekkel, a soval, mindennel amihez hozza lehet szokni. |
Előzmény: pasa_ (748)
|
|