petike23 Creative Commons License 2004.04.29 0 0 744
Hello pasa_,

" magad is kiprobalhatod a legegyszerubb dolgot, fozz levest so nelkul, kicsi sovbal, kicsit tobb soval, meg tobb soval, es figyeld meg a kulonbseget "

Bizony, ugyanez van a felvágottaknál is:
-kevés hússal: virsli, párizsi kategória
-több hússal: húskenyerek kategória
-még több hússal: szalámi kategória

a hús mennyísége a változó.

" Melyik virsliben talaltal szojat? "

Viccelsz..?
Mégis mit gondoltál, mi van bennük..? Hús ?
Hol élsz Te..?!
Szójafehérje MINDEGYIKBEN van !

" Nyilvan erre lenne motivacio, ha lenne eloiras minimum feherje tartalomra, "

Van. Víztartalom, zsirtartalom, fehérjetartalom.
MSZ.

" de ennek hianyaban tok esszerutlen dolog lenne mai is ilyet rakni a virslibe egy csomo szempont miatt. "

Hát úgy látszik, a gyártók szerint mégiscsak ésszerű, nézd csak meg a cimkéket...

Üdv: Petike23

Előzmény: pasa_ (742)