Hello pasa_,
" magad is kiprobalhatod a legegyszerubb dolgot, fozz levest so nelkul, kicsi sovbal, kicsit tobb soval, meg tobb soval, es figyeld meg a kulonbseget "
Bizony, ugyanez van a felvágottaknál is:
-kevés hússal: virsli, párizsi kategória
-több hússal: húskenyerek kategória
-még több hússal: szalámi kategória
a hús mennyísége a változó.
" Melyik virsliben talaltal szojat? "
Viccelsz..?
Mégis mit gondoltál, mi van bennük..? Hús ?
Hol élsz Te..?!
Szójafehérje MINDEGYIKBEN van !
" Nyilvan erre lenne motivacio, ha lenne eloiras minimum feherje tartalomra, "
Van. Víztartalom, zsirtartalom, fehérjetartalom.
MSZ.
" de ennek hianyaban tok esszerutlen dolog lenne mai is ilyet rakni a virslibe egy csomo szempont miatt. "
Hát úgy látszik, a gyártók szerint mégiscsak ésszerű, nézd csak meg a cimkéket...
Üdv: Petike23