AliceCsodaországban Creative Commons License 2004.04.29 0 0 740
"Akortajt 1) fiatal voltal, es 2) ez volt _a_ valasztek. 3.60-as parizsi, meg unnepnapokra gepsonka. Az anyagok amibol keszulnek ugyanazok, illetve a tudomany itt sem all meg, ma lehetne sokkal jobbat is csinalni mint ami kijon, csak valamiert nem tordnek vele. A "valamiert" tobbnyire a vevoi hozzaallasban keresheto: igy is elviszik, akkor miert kene mast csinalni. "

Tényleg nem vitatkozni akarok, mert igaz, hogy szinte csak az volt a választék, de bizony az ízük összehasonlíthatatlanul jobb volt mint a mostaniaké, vegyem akár a fűszeres pulykapározsit, avagy borjúpárizsit - mindegy. Akkor még volt valódi íze, zamata, nem volt az az érzése az embernek, mintha radírgumuba harapott volna.

Épenséggel most van a nagyobb választék, és ennek ellenére roszabb az íze - szóval ebből gondolom, hogy egyszerűen több benne az adalékanyag.

Előzmény: pasa_ (735)