Kedves pasa_,
lehet, hogy én tapasztaltam meg túl sokszor az "olcsó húsnak híg a leve" törvényt, de én még technikai célra (írod: belesütni rántottába) is csak (kevés, de) jó minőségű kolbászt szeretek.
Úgyis rengeteg mérget vagyunk kénytelenek megenni/meginni/belélegezni, ha lehet minél kevesebb szinezéket, állománymódosítot, tartósítószert tegyünk hozzá ;)
(BTW hová jutottunk egy vega topicban: tojásrántotta & virsli..? a végén kiderül, hogy itt nincsenek is vegák.. ;)
A vurslit nem ismerem (mármint az ehető formáját), de ugye nem azért "vursli", mert az előírások szerint nem nevezhető "virsli"-nek..? :-o (ld. "tejföl" vs. "frissföl"..)
A Falcotrade csemege debrecenije ízlett nekem eddig a legjobban, én főve, mustárral-kenyérrel szoktam enni, sütve még nem próbáltam.
" Kb. ugyanannyi koltseggel lehetne sokkal jobbat csinalni meg sokkal rosszabbat is. "
A jobb minőséghez azért jobb minőségű alapanyag is kell, nem elég a sok fűszer.
Pl. mit keres a virsliben a szójafehérje..?
Nyilván a húsfehérjét pótolandó (30 éve még szinte ismeretlen volt felvágottakban a szójafehérje Mo.-n !)..
Üdv: Petike23