Tisztelt Tasztal tagok!
Mivel tavaly júliusban végeztem a fent említett főiskolán, ezért úgy érzem van némi tapasztalatom.
Nem a legtőkéletesebb főiskola, az biztos. Ha valakit érdekel az informatika, és hajlandó a dologgal sokat foglalkozni, akkor megfelelő alappal szolgálhat.
Ha van rá lehetőséged, akkor célszerű a budapesti tagozatra menni, mert a vidékiek egy kissé el vannak maradva. (infrastruktúra, és szervezés szempontjából)
Szinvonal: "Commodore basic tudasombol megcsinaltam a Pascal nagyhaziaikat" . Erről az a véleményem, hogy van aki a GDF-es Pascaljával segített a Kandós és Bánkis info-s ismerőseinek.
Tanárok: valóban van egykét nagyon tré, de hol nincs?
Egyébként a múltkoriban egy Oracle-s tanfolyamon találkoztam egy egykori GDF-es tanárral, aki ha a GDF-en is ilyen szinten tanított, akkor nem csoda, hogy rossz az iskola híre.
Álláskeresés: én egy hónap alatt találtam állást (szerintem elég türhető fizetésért), úgy hogy ez volt az első diplomám, és még nem dolgoztam sehol máshol (két nyári "szakmai" gyakorlatot kivéve, de ezeket is a GDF-en szereztem). Egyébként több cégnél is elfogadták a jelentkezésemet, mindenféle összeköttetések nélkül, tehát nem mindenhol kizáró ok a GDF.
Sammy