AliceCsodaországban Creative Commons License 2004.04.26 0 0 662
Ha valaki csak zöldséget eszik, akkor ugye nem vesz zsírt magához, az illető az addig felhalmozott zsirtartalékait éli fel nem igaz? (No persze, ha kilószám eszik az olajos magvakat, akkor mondjuk érthető...)

Bár nem a kedvenc műsorom, de elég sok ilyen Mónika sót láttam már, és általában tudom - tudni vélem - hogy a meghívott szereplők közül ki az akinél kamu az egész és kik azok, akik valóban annyira hülyék, hogy a saját életüket vigyék a közönség elé... nos ez a család nekem nagyon életszerű volt.
De nem is ez a lényeg, hanem az, hogy azért vagyok dühös erre a sok újabban elszaporodott "természetes életmód", reiki, stb megváltókra, mert igenis rengetegen vannak, akik laikus létükre elolvasnak egy két könyvet, meghallgatnak pár másik ilyen elvarázsolt figurát, aztán elhivatottságból símán képesek tönkretenni életeket a szent cél érdekében.

Ha én ideírok egy ilyen történetet, akkor az természetesen csak horror, amivel nem kell törődni. De nagyon sok ember (főleg nő) van, aki a most divatos anorexiás alkat elérésének a reményében nekiáll egy csomó kontár tanácsa alapján táplálkozni, sőt a gyerekeit is így táplálni.

Ezt a somlóigaluska dolgot meg hagyjátok már abba, mert sikítok.

Előzmény: saultestvér (660)