saultestvér Creative Commons License 2004.04.26 0 0 655
Kedves Kalvenault!

A tojástalan piskótát hívjuk tésztának, néhány helyen úgyis minden sütit így hívnak. A vaníliakrém szerintem maradhat, azt ahány hely, annyi féle képpen készítik (még nem vega helyeken is kihagyják a tojást, sőt, néha még a tejet is), a csokiból van étcsoki és tejcsoki, mindkettőt csokinak hívják, amúgy az autentikus folyékony volt és tej nélküli, lévén az inkák akkoriban még nem láttak tehénkét, a lámákat meg nem fejték meg.
Mint már említettem, a töltött káposztának is rengeteg receptje van (a szabolcsinak pl. minden receptje autentikus), mégis mind töltött káposzta.
Tudom ajánlani a 461-es hozzászólásomban említett könyvet (nem tudom, a neten fenn van-e, de könyv formátumban elérhető), orvos írta, orvos-táplálkozástudós ellenőrizte a kutatások és szakirodalom alapján.

üdv:saultestvér

ui: Miközben ezt írom, odaég a vega fasírtom ( micsoda borzalom!!! - fasírtporból készült, aminek a csomagolására csak az volt nagybetűkkel írva, hogy szójamentes (mekkora átvágás!!! tisztára bedőltem)). És még csak garanciát sem adtak rá!

Előzmény: kalvenault (633)