Figyuzz, én soha nem itéltem el a vegaságot, nem itéltem el a homoszexualitást és nem itéltem el semmit ami a "normális" emberek számára nem érthető, ugyanúgy mint ahogy nem itélhetem el a balkezességet sem! Én mindig csak azt itélem el, ha valaki valami módon azt akarja nekem bemesélni, hogy az ő életvitele valami módon fensőbbrendűbb mint az enyém. No ezzel van a bajom egyedül. És emiatt kaptam fel a vizet erre a "szellemi szint"-re.
MIndenki éljen úgy, ahogyan az számára a szabadságot jelenti - egészen addig, míg ez bárki másnak a szabadságérzetét sérti.
Olyan sok ember van aki a zöldséget, gyümölcsöt sokkal jobban szeretei mint a húst... alapjáratban, hiszen nekem is vannak gyerekeim, az egyik mindig is jobban szerette a növényi eredetű táplálékot mint a másik, és a férjem is jobban szeret egy almát hersegtetni a foga közt mint egy véres bifszteket (mint én pl...) hát hol itt a probléma? Legyen a piacon sok zöldség meg gyümölcs, meg hús, aztán majd eldönti mindenki mit szeretne. Ha a piacon sok finom vega kaja lesz, mások is átszoknak (bár azt kétlem, hogy a "csak vega" koszt nagy sikert aratna, de a lakto vega biztosan),aztán egyre többember ismeri meg a más ízeket is.
Nem kell - nem kéne - ehhez elméleteket gyártani.