Csupka
2004.04.24
|
|
0 0
567
|
Asszem nem a faszakodásról szólt a történet eddig, de mindegy, hanem arról, hogy vajon nem néminemű megtévesztés-e bizonyos vega kajákat bizonyos nem-vega kaják nevein nevezni. Nyilván megint a legkisebb ellenállás elve működik, ahogy alább kifejtettétek -a fehér-folyékony dolgokat tejnek, a sütőporos sütiket piskótának való nevezés, stb. - pedig nyilván nem piskóta és nem tej (vagy legalábbis nem "olyan" piskóta és nem "olyan" tej,tejföl, stb ahogyan azt "normálisan" megszoktuk). Miért nem lehet pl. a tofutejföl helyett mondjuk tofukrém? És miért nem lehet saját neveket adni a vegakajáknak? Eygébként a bélbe töltött darabos cuccok megnevezésére van egy jó kis régi magyar szó: kötöny (by Cey-Bert Róbert Gyula gasztronómus), úgyhogy én ennyivel járulnék hozzá a ma estéhez. Jóccakát mindenkinek! |
Előzmény: Törölt nick (562)
|
|