Törölt nick
2004.04.24
|
|
0 0
509
|
Szerintem meg a kolbasz elnevezes pontosan raillik valamire ami egy kulso huzatba toltott darabos, fuszeres etelrol szol. Azt a somloit te meg nem is lattad, plane nem kostoltad, lehet hogy pontosan megfelel a somloi minden kriteriumanak, piskota meg puding meg csokolade meg tejszinhab. Rizstejjel PONTOSAN ugyanolyan pudingot lehet kesziteni, mint tehentejjel (probaltam), a tejszinhabbal megegyezo izu es allagu habot lehet kesziteni tejszin nelkul (otthon is kaphato, nem tejszin a neve) es a magyar konyhaban mar regota ismeretes a vizes piskota intezmenye, meg a tojasszukos haborus idokbol. Te meg vagy gyozodve, hogy a vega somloi nem lehet ugyanolyan es kikered magadnak a nevhasznalatot. Es ha ugyanolyan megis? Akkor miert ne hivhatnak somloinak? Az elesztomajkrem elnevezes szamomra is rohejes oximoron, az elesztopastetom szo pont olyan jo. De a kolbaszt ne sajatitsuk mar ki a disznora, pliz. Mert a te logikad alapjan a pulykakolbasz vagy a pulykavirsli is oximoron?
Senki nem akar teged ravenni semmire, miert ez a fixa idead? |
Előzmény: kalvenault (494)
|
|