czb04 Creative Commons License 2004.04.24 0 0 158
Nekem is kéne néhány dolog a 115-öshöz,de nem könnyű beszerezni,az MB-nél még nem néztem,de a többi nagyobb/Unix,Bárdi,stb/csak néhány cuccot árul.A legnagyobb probléma a gumialkatrészekkel van,mert szélvédőgumit és ajtó-ablak tömítéseket nem találni sehol.Német honlapokon is próbáltam,de csak regiszracióval lehetne kerestetni.Alkatrészlistát nem sikerült találnom,csak aukciós oldalt,ahol egész olcsó induló árral található még néhány új dolog is.Az MB Classic-on szintén csak ajánlatot lehet kérni,csak egy akciós ár volt nyílvános:krómozott dísztárcsa 98€,1db,vagy 4 az nem derült ki,de szépek voltak.Szóval itthon csak kevés karosszéria elemet lehet kapni,legtöbb cuccot egyébként a UNIX-Trade webáruházában találtam/hűtőmaszk-keret 35000,ajtójavító lemezek,küszöbök,fenéklemez,sárvédőívek kb.3-4-5000Ft,hátsó lámpa 73 utáni kb 6000Ft,első lámpa darabokban is 4-5000,de krómkeret nincs./
Régi kis hátsó lámpát sem találtam.Egyelőre ennyi,de,ha kell v.mi talán tudok infót adni.Számom:30 9397890 /Czelvikker/

Előzmény: Törölt nick (156)