saultestvér
2004.04.23
|
|
0 0
396
|
Kedves Lovászi!
Emlékszem, mi volt az eredeti téma. Az ezzel kapcsolatos infóm az ELTE BTK egyik előadásából származik úgy 1997 körülről. Nem emlékszem tisztán mindenre, de például az évi 1-2 kiló hús megmaradt, mivel ezen nagyon csodálkoztam, és az előadó jókat poénkodott ezzel kapcsolatban. Gondolom neki megvoltak a forrásai, ha már egyszer az egyetemen produkálta magát (amúgy nem volt vega).
Az esszénusokról nem a netről van az infóm, hanem szintén egy előadásból, bár az nem egyetemi volt. Köszi a cikket, elolvastam. Szívesen tanulok új dolgokat, az említett forrásoknak is utánnanézek majd.
A filozófusokról még nem nyálaztam újra a könyveket (ehhez majd könyvtárba kell mennem), addig nyugodtan vedd úgy, hogy tévedtem, mind húsevő volt. (Amúgy van Orpheusztól egy idézetem: "Az állatok is Isten gyermekei, és hozzátok hasonlóan nekik is van lelkük. Ők is tovább élnek a halál után, és később visszatérnek a Földre. Tartóztassátok meg magatokat a húsevéstől.", dehát ezt egy vega lapban találtam (nekem meg ilyenem van itthon), és ezért biztosan hiteltelen.)
A nem eszem húst dologhoz tényleg jobban értek.
üdv:saultestvér
|
Előzmény: Lovászi (395)
|
|