Hannibalbarkas Creative Commons License 2004.04.22 0 0 1646
Szvsz semmit nem kell előre szervezni, a taxisok úgyis megtalálnak, ha akarnak. Márpedig akarnak.:))
A jordán topikot el kell olvasgatni, mert vannak benne jó írások (pl Ásd el magad:))). Egy csomóan 1000el sztárolják azt a sofőrt, akivel utaztak, de szerintem 10 %-nál nagyobb eltérés nincs a sofőrök között sem szolgáltatásban, sem árban.
Meg aztán mi a bánatot lehet több hónappal előbb leszervezni??
Tavaly nyáron úgy műlödött, hogy ahogy kijöttem a szállodából, lerohant egy csomó taxis. Miután sikerült leráznom őket (ugyanis eredetileg autót akartunk bérelni), megtámadt a másik fele. így hát megadtuk magunkat.
És nem igaz, hogy előre be kell jelentkezni náluk, ha azt akarod, hogy jól felkészüljenek. Baromság. Amikor mi mentünk, akkor még senki sem csinált kétnapos utakat. Persze mi marhák kitaláltuk, hogy feltétlenül meg kell nézni Jerasht, Ajluint és a sivatagi kastélyokat. A sofőrünk némi gondolkodás és kőkemény számolgatás után (miközben 130-cal repesztett, és nem fejben számolt) megmondta az árat. Tehát ha azt mondod, hogy a Holdra akarsz menni, lehet hogy előbb sikerül, mint Anettkának, mert megszervezik pár nap alatt.

Gombóc
A képtáramat még nem mertem megtekinteni.

Mariska
Kamilla? Boglárka?
A Virág jobban tetszik nekem, mint a másik (Ramona?)...

Előzmény: gombóc29 (1614)