iMre!
Így hogy láttad szétszedve a dolgokat, szerinted hogyan lehet kicserélni azt a diót? Csak be van hajtva menettel a váltóházba? vagy szerinted szét kell szedni a váltót, mert belülről jön ki?
Csak azért gondolkozom, hogy fel tudjam mérni a rizikófaktort.
Gumi harmonika:
Korl-nak is mondom:
Én szóltam! Ez egy kényes pont! De szánjátok rá az időt é szépen nyugiban játszatok el vele, hogy tényleg frankón a helyén legyen. Később pedig ellenőrizzétek, hogy nem mozdult-e el.
Korl-nak még mindig jár a discéret a képekért! Mindenki nézze meg és zsírozzon!
Korl!
Valakinek szerencséje volt (neked) és volt benne gyári zsír! Jól tetted, hogy azért még kentél oda! Ezt tedd meg alkalmanként! Annak, hogy nem volt változás csak örülj! Az azt mutatja, hogy minden úgy működik ahogy kell!
Nálam eredetileg nem a dió lehet a hibás, hanem az, hogy nem zsírozták meg és így tönkretette magát! :-(
És mire rájöttem, hogy mi van addigra már késő volt! De kibasztt márkaszervíz sem jött rá pedig nekik az lett volna a dolga!!!
Kiemelő villa nekem is ugyanúgy lötyög. iagzából ez nem zavart. Ha össze van állítva a rendszer akkor úgyis összefeszül. Így hogy elmozdul a villa legalább könnyebben meg lehet zsírozni!
Ui.: Nem értem, hogy a Renault erre miért nem figyel oda jobban! Márkaszervizeknek is 1 perces beavatkozás lenne. De ahogy nálam is, még e léltezéséről sem tudnak sokan! Amúgy a konstrukciós megoldás is szr! Láttam már egykét autót és egyiken sem így volt megoldva ez a dolog. Pl.: Új Megan-on sem igy működik már a kuplung mozgatás...
Na ennyi!