603-1961 Creative Commons License 2004.04.21 0 0 175
Eléggé elszánt vagyok, meg aki ismer tudja, hogy szeretem a precíz dolgokat. Én amolyan házi ezermester vagyok : lakatos, kárpitos,kőműves, burkoló, villanyszerelő stb. Ez most nem nagyképűség, de hozzám 5-6 éve mesterember nem tette be a lábát, az esztergagépet kivéve minden szerszámom van, az is csak azért nincs még, mert amit ajánlottak elhozatalra sajnos nem fért le a pincébe a fix műhelyembe ! Képes vagyok valamit 5-ször szétszedni, mert estleg 1 mm nem passzol. Most is erre törekszem. Tisztában vagyok vele, hogy szinte újra kell építenem az AUTÓT, de ez nem csüggeszt. Itt minden az odafigyelésen múlik. Nem 2 évre akarom megcsinálni, szeretném majd büszkén bemutatni, úgy, hogy senki se tudjon belekötni. Bocs, megint csak pofázok, TATRA-zás helyett. Mit tudtok, mikor legklözelebb Brno ? Más . Ha valakit érdekel : a tatabányai Volán a hétvégén Bánki Donát Emléktúrát szervez Zircre. Ott lesznek az ottani Vet.klub kocsijai, a felvezető pedig a nemrég elkészült IKARUS 30-as lesz. Akinek nincs kocsija azon vehet részt a túrán, ha van még hely.Szerintem ha van még hely szivesen látnak mindenkit, akit érdekel jelezze és én megkérdezem. Ind: szombat 9.00 Tatabánya-Zirc-és vissza kb. este 7-re, közben vannak programok.
Előzmény: keepitretro (172)