petike23 Creative Commons License 2004.04.21 0 0 281
Kedves Pasa,

" Nem mintha nem lehetne belekotni, csak minek. "

Ha szerinted valami nem stimmel a számolásban, akkor írd meg, itt az alkalom !
Minek ? Mindenki okulására.

De ha nem tudsz valamihez érdemben hozzászólni, akkor hasznosabb, ha csöndben maradsz.
Én is voltam már olyan konferenciaelőadáson, amiből nem sokat értettem. Pl. sebészet. Ilyenkor csendben maradtam, és figyeltem.

" Akinek problemat okoz a vashiany majd az orvos tanacsara bevesz par vastablettat "

Ahoz előbb el kell jutni az orvoshoz. :)
Talán elkerülte a becses figyelmedet, hogy a vashiány nem okoz rögtön olyan kézzelfogható tüneteket, ami alapján az ember orvoshoz fordul. Ezt már többen megírták, nem csak én: beidézzem Neked..?

" nincs kedve felutni ezeket a konyveket, es ketton koul te mutatod ennek jeleit. "

Kedves Pasa, kettőnk közül azt hiszem hogy (javíts ki, ha tévedek), én szigorlatoztam biokémiából, én vagyok itt a SOTE-n, nem Te.

Nyugodtan írhatnád, hogy Te a biokémiai tud. nagydoktora vagy, névtelenül egy nicknév mögé bújva megtehetnéd, de az első mondatodból kiderülne, hogy nem vagy tájékozott a biokémiában.

Elhiszem, hogy érdekel a dietetika, és szoktad nézni a SpektrumTV-t, de az "érdeklődő laikus" szint néha kevés.

" felhivom a kollegakat az elettan (vagy az erintett mas) tanszeken."

Ezek szerint Te orvos vagy ? ("kollégákat")
Miért nem írod meg..?

" Es ha van kedved gyere el hozzank, es egy sor mellett mebeszelhetjuk hogy mi merre meddig. "

Komoly meghívás, pláne hogy nem írtad meg, hogy HOL van az a "hozzánk".
Ha jól emlékszem, én megírtam, de azért még egyszer: SOTE KKK, 1062 Bp. Podmaniczky 111.

A kalvenaultnak szóló válaszodról:
a szakemberek nagyon jól tudják, hogy hogy kell tankönyvet írni. Esetleg Te szakembernek tartod magad ezen a tudományterületen ? Jelent már meg tudományos publikációd ..?
(nyugodtan írhatod, hogy igen, névtelenül úgysem lehet ellenőrízni, legfeljebb teszem a többi sületlenséged közé.. :)

Pasa, nem baj, hogy vannak olyan emberek, mint Te.
Ha érdekel a téma, jelentkezz az egyetemünkre (SOTE), itt elsőkézből, a legjobb magyar oktatóktól/kutatóktól tanulhatsz, és egyszer majd Te is írhatsz tankönyvet.. ;)

Üdv: Petike23

Előzmény: pasa_ (278)