csinnnKA Creative Commons License 2004.04.21 0 0 72
Cicka!
Fogadd irigykedéssel teli elismerésem! :-)
Tegnap nem néztem rá a kicsinyeimre, mert ihaj-csuhaj elfoglalt voltam (bementünk dolgozóba gyereket mutogatni, mit mondjak, megállt az élet, és mindenki maga alá rondított, hogy egy ember hogy lehet 5 hónaposan ennyire gyönyörű meg aranyos). Anyai keblem két számot duzzadt! :-)
De ma meglesem a kicsinyeimet, és délután talán már locsolni is kell (igaz? hiába esett ennyi eső, most már kell talán).

Monnyátok meg őszintén, hogy ez a nyüves féreg mekkora károkat tehet a vetésemben?
Ha sok van belőlük, elvileg elpusztíthatják az egészet? Vagy "csak" annyit jelent, hogy mondjuk a negyedét megrágja, és azokból nem fejlődik rendes növény. Vagy menet közben is zabálja? Hahh, ki tudja, mennyi van belőlük a földben. (Majd a rendszeres kapálás alkalmával kiderül, mi?)

Nagyon neki vagyok keseredve, bizony az a talajfertőtlenítés kellett volna.
Miért is nem ősszel hozattam a földet, ha akkor csináltatom meg, utána lefertőtlenítem, és most sterilről indulhatnánk. (Na ja, akkor a fürdőszoba meg a házfestés volt a legfontosabb, utána meg a dobozokból kirámolás, pár hónapig.)

Hát, mit mondjak... szorongok kissé... az olvasottak alapján meg is van rá minden okom! :-(
Hüpp! :-(