kucsera_bandit Creative Commons License 2004.04.20 0 0 29
Régi Pannon előfizető vagyok, több mint fél éve lejárt a hűségnyilatkozatom és pár hónapja kaptam egy céges mobilt is. A Pannon kínálatában jelenleg (pár hónapja...) nincs egyetlen olyan telefon sem ami igazán felcsigázná az érdeklődésem (ellenben a Westelnél ott van az SE T630: 0 Ft. saját rész, havi kb.4kHUF részlet vagy az elődje a T610 még kedvezőbb feltételekkel...) - szóval semmi értelme hogy fizessem a havi előfizetési díjakat az "élvonalbeli" mobilszolgáltatónak.
Bementem megkérdezni hogyan válthatnék Praktikum csomagra ha meg szeretném tartani a számomat? A válasz: sehogy. Nem tarthatom meg a számomat ha a saját szolgáltatómnál havidíjasról pre-paid előfizetésre szeretnék váltani.
Szvsz ez kissé idejétmúlt hozzáállás mivel most majd szépen megfogom a számomat 'oszt átmegyek a Westelhez (akkor már T-Mobile) - ott kapok Dominó kártyát a jelenlegi (20-as!) számomhoz és meg van oldva a problémám!

Ezúton üzenném a kedves Pannonos termékmenedzsereknek hogy jobb lenne már ébredezni mert bizony könnyen elpártolnak az emberek az immár egyetlen nem gigamulti mobilszolgáltatótól ha nem kínál semmi jót (olcsón) és nem lesz kicsivel rugalmasabb!

Ps.
Lehet hogy pár hónap múlva visszaviszem a 20-as számomat a Pannonhoz - persze immár Praktikumot fogok kérni - miért ne? ;o)