Killer Cobra Creative Commons License 2004.04.20 0 0 134
Na helo te kötekedö arc!Elöször is a nevem 98 ban keletkezett mikor neten és lanon játaszani kezdtem PC-s játékokkal.Kis fiu ha ennyire kételkedsz szerezz tolmácsot elviszlek oda ahol voltam a Balkánon.Ti kérdezösködtök én meg elfoglalom magam ha nem értesz-hiszel valamit a Horvát tolmács megkérdi és ö fordit amit mondanak nektek.Ez korrekt ajánlat szerintem,nem félek hogy beégek mivel kinn voltam ,de mivek kis hölye kétkedö vagy a katona igazolványom berakatom lásd jo?? akkor megy nyugszol?A másik gyere le Pécsre mindenki ismer szinte az egész varosban,tudják hol voltam nem titok.Nem szégyen,de ha csak irigykedsz olyat találtál aki eldöntött valamit véghez is vitt.Haza jött fel is vállalja. hát igy jártál kis gyerek.Ha lejössz bármikor leülök veled beszélgetni amit kinn láttam tapasztaltam,átéltem elmondhatom nem többet.Az meg hogy néha valamit elirok betüt vagy szot,elöfordulhat bárkivel. Játékteremben is dolgozok onnan irok és 10-en dumálnak 10 fele egész nap hát ideg feszitö igy koncentrálni hidd el.Helo ja esetleg magán életi problémáid vannak sex ilyesmi nem mást ,piszkálj ilyenkor hogy megnyugodj oké ?K.C.
Előzmény: fazekaslaci2 (122)