Helló Saultestvér,
" megnézhetjük melyik kultúra vitte többre, a halász-vadász, vagy a növénytermesztő "
A mi kultúránk is halász-vadász ÉS növénytermesztő. Az egyiptomi mintha kihalt volna, mi pedig itt vagyunk..
" Nemtom hallottál-e má a vászonró. "
nem tudom, hallottál-e már szövőszékről, mert anélkül elég nehéz megcsinálni azt a fránya vászont..
Az alapkérdés az volt: éhes vagy, előtted áll egy gyümölcsfa, és alatta vannak állatok.
A vászonhoz kender kell, azt le kell aratni valamivel, meg kell tilolni, vásznat kell belőle szőni, ehez eszközök kellenek.
" én a magam részéröl nem szeretnék húsért tartott haszonállat lenni "
Én meg nem szeretnék semmilyen állat lenni.
A haszonállatokat nem kedvtelésből tartjuk, hanem a tejükért, húsukért, bőrükért. Emberségesen kell bánnunk velük, és meg kell kímélnünk a szenvedésektől.
De ez már kötelező is.
A növényvédőszereket jó eséllyel megtalálod a NÖVÉNYekben. Ennyit a vegaság egészségességéről..
" 5./Ahol a marha legel D-Am.-ban ott nyugodtan lehetne emberi fogyasztásra alkalmas növényeket termeszteni, és az is legalább annyi, ha nem több helybélinek nyújthat megélhetést (egy kenyér sem süti meg magát). "
Érdekes, a Dél-Amerikaiak annyira buták, hogy ezt nem tudnák..? Ha így lenne, akkor már rájöttek volna.
" 6./Nem a magyar gyógyszeriparról beszéltem. "
Én sem. A magyar gyógyszeripart már csak a vergődő Richter jelenti. Globálisan, az egész gyógyszeriparra írtam, amit írtam.
Ajánlom a SOTE Központi Könyvtárát, a MedLine-t, és a SciFindert.. ez megtalálható a BME/OMIKK-ban is..
Üdv: Petike23