kalvenault Creative Commons License 2004.04.20 0 0 212
:-) tudod ez már bizonyos értelemben a vallás-nem vallás kérdése. Elég régen kiderült már, hogy nem csak egy hitrendszer létezhet a világon.
Mindenesetre én szeretem, ha meghagyják nekem a döntés szabadságát és nem akarják rámerőszakolni mások a nézeteiket. Te/ti úgy bizonygatjátok a vegaság érdemeit, és ennek kizárólagosságát, mint spanyol katolikus hittérítők Jézus és a Biblia tanait az amerikai indiánoknak.
HA tudsz olvasni, és feltételezem, hogy tudsz, akkor láthatod, nekem nincsen bajom a vegasággal, mindenki éljen így akinek ez jól esik. Nem gondolom, hogy őket ezért bárhogyan meg kellene bélyegezni. Nem hívom őket "répazabálóknak", meg "Legelésző tehénnek" sem. Pont ugyanolyan emberek a számomra mint mások. Jól megférnek a mohamedánok, buddhisták, reformátusok és sintoisták mellett. Vagy mondhattam volna az észteket, görögöket, szingalézeket, és a pigmeusokat is.

Azért szóltam bele a vitába, mert továbbra is fenntartom, hogy egy rákos embert arra terelni, hogy legyen vega, ne menjen orvoshoz, mert ettől biztosan meggyógyul, az felelőtlenség. Legalább akkora, mintha Gyurcsókhoz küldeném, vagy éjszaka gyüjtött, szárított pókháló és margaréta porral etetném.

Előzmény: Törölt nick (208)