Törölt nick Creative Commons License 2004.04.20 0 0 180
Kedves Petike

OFF
Ha rákkutatással foglalkozol akkor biztos hallottál a Gerson modszerről és a pszicho-onkológiáról. Nekem EZ a megoldás. Lady Vidia már hivatkozott rá. A rákról a természetgyógyászat kicsit máshogy gondolkodik mint a hagyományos orvoslás...
SZERINTEM pont a rák az a tünet, amiről lövése sincs az orvosoknak... Ha én ilyen hatásfokkal gyógyitanám az embereket akik hozzám jönnek, mint ahogy az onkológusok, akkor már rég bezártam volna... És még mondjátok hogy nincs hite az embereknek...

Igen,általában az orvos mindig csodát, meg spontán remissziót emleget, ha valaki meggyógyit egy olyat amit ő nem tudott.
Volt az a kövér kislány akinek valami mirigy betegsége volt és iszonyat kövér volt. Az orvosok fingot se tudtak tenni, erre valami orosz csodatevő meggyógyitotta a kislányt, lefogyott vagy 40 kilot. Erre mit mond az orvos? Pont nyugvoponton van a betegsége és véletlenül jokor kezdett varázsolni a nő és igy sikerült lefogyni, de ugyis ujra belobban majd a betegség... Ez a hozzáállás számomra elfogadhatatlan.
De ez egy másik topik...
ON

Kicsit értetlen vagyok, mert nem találom a kérdésemre a választ. Irtál mindenféle hiányállapotról, korrol stb. De honnan van bennem az a vas, fehérje, b12 ami bennem van és elméletileg a növényekből szerintetek nem lehet felvenni megfelelően? Hogy került az oda? Vagy még nem fogyott ki hat év alatt? Vagy valami biológiai csodák lennénk Thulyával, Lady vidiával és Saul tesóval?
Tehát a kérdésem még áll...

Üdv
Adept