bobus Creative Commons License 2004.04.19 0 0 169
Szerintem itt ket dolgot el kellene valasztani...

Egyreszt vannak a divat-vegak (bocs, de nem jut eszmbe jobb szo), akik elolvastak egy csomo ezoterikus konyvet, mit tudom en meg mi mast, gyartanak maguknak egy folozofiat, s ugy gondoljak, csakis ez az udvozito ut a szamukra, vagy ettol fognak lefogyni stb. Aztan vegak lesznek, de komolytalanul csinaljak, nem odafigyelve. Anelkul, hogy kulonosebben utananeznenek rendes szakirodalomban, megerdeklodnek gyakorlo, egeszseges vegetarianusoktol, dietetikusoktol, hozzaertoktol. Es persze hianybetegek lesznek/lehetnek, meg faradekonyak, stb.

Aztan van, aki esszel, odafigyelessel csinalja, akar csak par evig, akar elete vegeig...naluk, ha az alkatuk, es a szervezetuk is olyan, ugy gondolom, nem okozhat nagy problemat a vegetarianizmus...Ilyen lehetsz Te, meg Thulya...

A baj az, hogy szerintem tul sok a dilettans vegetarianus...(legalabis en sokat ismerek..)Es nem jo peldaval szolgalnak (mint ahogy a husevesnek sem kedveznek azok, akik kanallal eszik a zsirt, es hust-hussal esznek, zoldkoretet csak remalmukban latnak..es egy csomo nyavajajuk van).

Előzmény: Törölt nick (168)