BlueFazer Creative Commons License 2004.04.19 0 0 12
Mondjuk nekem elötte 10 évig volt B-s jogsim szóval lehet,hogy ezért,de nekem semmi utalás a jogsiban arra,hogy "A PAV"-os vagyok...
És úgy rémlik,hogy már igazoltattak is utassal,de semmi gond nem volt...

KergeKacsa!
Ha sürgős a PAV (amúgy így tavasszal min.1-2 hónap szokott lenni! és amíg nincs meg nem is kezdhetsz bele a jogsiba! (legalábbis 2 éve így volt;)) ,akkor elő kell adni a "nagyhalált" a PAV-os csajnak,hogy neked megabrutál gyorsan kell a PAV,mert munkanélküli vagy és szeretnél elkezdeni motorosfutárkodni mert azt épp sokat keresnek;) (vagy valami más mocis munkát találj ki;)) és ha valaki lemondaná az időpontot,akkor hivjanak azonnal téged.
Nekem bejött! (nekem is ajánlották ezt;)
Az egész országból mindenkinek a Corvin mozi mögötti utcába kell jönni PAV-ozni és elég sokszor (főleg vidékiek) ilyen-olyan dolog miatt nem tudnak mégse jönni és ilyenkor előre vesznek emberkéket. Ha szólsz,akkor te lehetsz az;)
Szóval én egy pénteken jelentkeztem és kb. egy hónap múlva kerültem volna sorra. De köv.héten már rám is csörögtek és másnap reggel meg is csináltam a PAV-ot 2 óra alvás után;)
Bár rutin kérdés ott,hogy kábszeres vagy-e,de nálam nagyon kérdezgetett a csaj, de végül felfogta,hogy 2 órát aludtam ezért vagyok kóma:DDD
Amúgy 3 hónapot mociztam jogsi nélkül és ezért is sürgettem a jogsit;)

Előzmény: Fido Dido (11)