nyugatinyúl Creative Commons License 2004.04.18 0 0 1954
Ezennel szeretnem nagyon megköszönni a lelkes vezetösegnek (+ Monori Marti, mint regi taboros, hogy a nyugdijas nenik koszoruja mellett azert baratok is szurkoltak nekem keddi estemen Pistanal. Azert bevallom, kisebb infarktust kaptam, midön vegigneztem a közönsegen, es lattam a korosztalybeli megoszlast, es rapillantottam a fololvasando erotikus ciklusra:))) De azert jol birtak, gratulaljunk nekik is! En nagyon jol ereztem magam, bar se feco, se andras nem szeret mar egy kicsit se, es még cibi se furulyazott, de azert halas vagyok, hogy igy is elviseltetek. Aki utana hamarabb tavozott, bizony nagy esemenyekröl maradt le. Többek között megvalasztottuk Nandit Hatvan leendö polgarmesterenek (Pista a kampanyfönök, a windsoros csapossag nem mas, mint a valasztokhoz valo alattomos közelferközes), es hajnal kettökor kicsirogo lelegzetelallito performansz kereteben, eletet kockaztatva atkuszott még egy üveg borért a már bezárt büfe redönye által szabadon hagyott husz centis résen. Mintha soha nem is lett volna pocakja, siklott, kúszott, tekergett, mindent a szent ügy érdekében.
Mégegyszer kösz, hogy ott voltatok, nagyon jól esett!!! Azért meg már nem kérek bocsánatot, hogy nagyon kevesekkel tudtam pár személyes szót váltani, vagy annyit se, sajnos már megszoktam, hogy ha egy este van egy fél évben húsz emberre, akkor max egy tömegbeszélgetés szervezhetö, az intimitás a táborra marad, ahova igyekszem mindenképpen jönni, megmentve mindenkit Skoda Róberttöl!
Remelem, a windsor különösebb katasztrofa nelkül felavatodott, es Feco estjen is volt 1-2 ember!
Nagy ölelések, Jónáspeti