AliceCsodaországban
2004.04.18
|
|
0 0
111
|
Hát várjál csak... pontosan nem emlékszem mióta volt a Gizi néni vegetariánus, de olyan 40 éves korában már biztos, mert arra emlékszem, hogy mikor jött hozzánk vendégségbe, neki anyám gombát rántott és nem csirkét. Egyébként az 1910-es évek elején született. És mint említettem, meghalt már.
a lánynak A-.val kezdődött a kersztneve, a férjének meg L.-el a keresztneve, a vezetéknevüket elfelejtettem.
Azt írod, hogy a következményeket viselnünk kell... ez a szöveg csak azért nem tetszik nekem, mert manapság nem lehet a klasszikusan vett értelemben egészségesen élni. Nem mindenki engedheti meg magának, hogy letelepedjen egy olyan helyen ahol még nincsen környezetszennyezés, és bioételeken éljen, legyen az zölkdség-gyümölcs avagy húsféle. Én inkább azt mondanám, hogy a civilizációnak kell viselni a következményeit. Kétségtelenül az is egy életprogram, hogy valaki mindig azt tartsa szem előtt, hogy az adott körülmények között hogyan is éljen egészségesen, de sajnos ennek mára már több a vadhajtása mint a haszna. |
Előzmény: Thulya (110)
|
|