nohabmozdony Creative Commons License 2004.04.18 0 0 670
a.) 95 %-ban egyetértettem volna valakivel? Ez rám általában nem jellemző. :) Tényleg nem árt, ha kivizsgáltatom magam. :)

b.) Hát én valahányszor a szar műsorát megnézem, vagy zsidózik, vagy cigányozik, de az idő nagy részében fingásról és szarról beszél. Ez sajnos így igaz. Kár, mert ugyan prosztó módra viselkedik, de ennél többet azért kihozhatna magából. Ennyi erővel Fekete Pákót is meghívhatná, hogy a "Kislány bugyira vigyázz" című dalra statiszta-órabérben fizetett tinilányok ajánlják föl magukat neki. Mint a Balázs sóban, csak a duma jobb egy kicsit.

c.) Gatheringen sem voltam, tegye fel a kezét, akit ez meglep. :)

d.) Találtam egy jó cikket, ami alapvetően nem erről szól, de van benne sok okos dolog kereszténységről, ilyesmiről. A szerző a kissé nehéz természetű, de kiemelkedő képességű és műveltségű Dobszay László. Ebben van:

Még egyszer: a kereszténység nem a szeretet, nem az irgalom, nem az áldozatvállalás vallása. A kereszténység igazi vallás, tehát az Isten-ember viszonyról szól, s Istent nem alakítja át garanciatényezővé. De ez az "igazi" kereszténység, mint mondtuk, titok, amit a hívő szeméremmel őriz magában, nem félelemből, hanem mert úgy tartja ölelő karjaiban, mint legféltettebb szerelmét.

A teljes cikk, bár másról szól.

Előzmény: vkid (668)