Lassan vesovel sem tudom majd lekaparni magamrol azt a tevhitet, hogy Hanga mellett nem lehet aludni, pedig higyjetek el, megint csupan azert irok ilyen keson, mert egyszeruen nem vagyok almos. ;) Rendesen kihasznaltam, hogy hetvege van, itthon van a parom is, es kicsit rendbeszedhetem a lakast, ugyhogy rengeteget takaritottam ma (porszivozasok, felmosasok, portorlesek, erkelytakaritas - ganyezassal kezdve ;), - egyedul az ablakpucolasra nem tudtam magam ravenni, de asszem, ez meg varatni is fog magara egy darabig...), mostam 3 adagot, az osszes nagy viragomat atultettem (7 cserep, a legkisebb ugy 1m lehet, 22 cm-s cserepet kapott, a legnagyobb kb. akkora, mint en ;), de a legnagyobb cserep megsem az ove, hanem a filodendronoke, az 35 cm-s, es ketto van belole, -szeretem a viragaimat, mondtam mar ? ;))), me'g egy kis makramera is maradt energiam, es most asszem, nem birok leallni. ;))
De persze, egyaltalan nem ezt akartam mondani, hanem Halcitol akartam kerdezni egyet.
Szoval Halci, mi az, hogy minikocsi ? Lapra csukhato ? Vagy hogyan ? Es azt hova kell tenni utazas kozben ? A szek ala ? Asszem, utana kene neznem az oceani jaratokon szokasos korlatoknak, mert ott sok esetben mas szabalyok ervenyesek, mint foldreszen belul...
m.