AliceCsodaországban Creative Commons License 2004.04.17 0 0 105
Bocs hogy közbeszólok, de tapasztalatom szerint van aki jobban szereti a zöldség-gyümölcsöket, és van aki jobban szereti a húsféléket. Miért kellene ehhez elméleteket gyártani? Mindenki egye azt amit kíván - én már csak úgy vagyok vele, hogy az ember szervezete jelzi mire van szüksége no.
Apám nagy húsevő volt, 84 éves korában halt meg, hogy úgy mondjam makkegészségesen, álmában elaludt örökre. Ilyen halált kívánok magamnak is. Anyám a zöldség-gyümölcsöt szerette jobban, csakúgy mint a férjem, és az egyik lányom, a másik valamivel több húst eszik, de annyira nem húsevő mint én vagy az apám pl.
Anyám érszűkület stb keringélsi elégtelenségekkel halt meg 75 éves korában. Huga aki (azt hiszem most úgy mondják, hogy lakto-vegetariánus, lényeg, hogy csak azt evett amit az állat önként ad, azaz tej, tojás) 70 éveskorában kapott egy olyan agyvérzést, ami miatt még vagy 8 évig élt a földi purgatóriumban, azaz kiszolgáltatva másoknak... ő volt az első uttőrője a vegetariánus kosztnak hazánkban.

És kénytelen vagyok még egy rémes történetet elmesélni. Nagyobbik lányom (aki főleg zöldséget és gyümölcsöt eszik, de nem vegetariánus) egy időben sáska kungfu-ra járt. Volt ott egy lány (én is láttam, egy buliban nálunk is volt), gyönyörű, egészséges mint maga az élet. Évekkel később hallottam róla - áttért az EGÉSZSÉGES ÉLETMÓD-ra. Magvak, bioételek, homeopátia, minden amit akartok. Született egy kislánya, akit ezek szerint nevelt. A gyerek állandóan csontsovány volt. Szülei, anyósa apósa mindenki szörnyűlködött, de ő mindenkit lehurrogott. Egy éves korában a kicsi tüszős mandulagyulladást kapott, természetesen antibiotikum szóba sem jöhetett, csakis homeopátia meg ilyesmi... meghalt a gyerek. Azóta a férje elvállt tőle és ideggyógyászhoz jár, mert nem tudja megbocsájtani magának, hogy ezt hagyta, a lány valami lepusztult lakásban él magából kifordultan, csontsoványan, a szülei kitagadták, de még mindig az EGÉSZSÉGES életmód híve.

Előzmény: Thulya (103)