KENU
2004.04.17
|
|
0 0
437
|
Kedves Lóren!
Ígérem, már nem kell sokat várnod, és megláthatod "a tanulmányomat"! Mert ugye, ez igazából disszertáció, mint tudjuk! Egyébként én mindeddig próbáltam követni a borziság témát, de mostmár kezdem elveszteni a fonalat! Kérlek, Lórien, mondj legalább egy példát, amiből tudhatom, hogy számodra ki a "tökéletes borzas"!:) Igen, Lórien, szeretném, ha bemutatnád nekem is a tudásodat hegedűlés terén!:)
Jenőkém!
Te is hegedűlj sokat...:)))) Az ismerősöm, akit megkérdeztem átok/bűbáj ügyben, azt mondja, szerinte semmi lényeges különbség nincs a kettő között! Ja, egyébként azt mondja, azért is szerette meg HP-t, mert jó a fordítás!:) Hát igen...TTB! Mondjuk, azért válaszolhatott volna! Ja, egybként az ismerősöm most fejezte be a HP5-öt, és tudjátok, mit kérdezett? Miért nem használja Harry az ikertükröt? Úgy látszik, ez mindenkit fogalalkoztat!
Kenneth Branagh szerint Keanu Reeves kinézete egyszerűen kortalan."Keanuban van valamiféle tartózkodás - mondja -,egyfajta távoli ismeretlen minőség.Az ember nem kerülhet túl közel hozzá, ő valahogy megközelíthetetlen,és ez nagyon,nagyon vonzóvá teszi.Ugyanakkor mégis megtestesíti az összes tulajdonságot,amit az ember csak kívánhat: roppant szexi,erotikus fizikai lény.A munkáiból látszik,hogy nagyon szelíd,nagyon indulatos és nagyon vicces is tud lenni.És közben folyton ott bújkál a szemében valami,ami azt mondja:>>Nem,én nem kötelezhetem el magam.< |
|