Négyesi
2004.04.17
|
|
0 0
944
|
Szia pkri!
"10w-40 opel olajat akartak belerakni mert 10w-30 as nincs "EZ ENGEM NEM IS ÉRDEKEL!
A második mondatod nem igaz ugyan is van castrol gtx magnatec 5W-40 is, ami telj. szintetikus.
Az igaz hogy az olaj csere után nem volt zajmérés, de amint azt írtam is nem vettem észre
változást a hangjában. Tudod az én koromban már kicsit hallás károsodott az ember.
Itt én a ...hatokra feltevésekre nem igazán adok.Nemtudom te mire alapozod feltevésed hogy eszi az olajat .1972 óta van vez.engedélyem azóta megszakítás nélkül mindig volt autó a fenekem alatt talán innen a nagyobb tapasztalat./Azt is tudom hogy a kor nem erény de tény és állapot./Sűrűbb olajat az öreg kopott motorokba rakják ahol már nagymérvű a kopás itt is ott is szivárog csöpög az olaj és bizony el is égeti lehet az "civic vvti" is.Valóban nem egy legutolsó fejlesztésű motor de ebben a kategóriában azthiszem a közép mezőnyt eléri.
Az motorok értékelésében nem mindig a "Le" a fontos./ lásd Volkswagen Golf 5 öt 1. 4 K. cm=75 Le/nem hiszem hogy ez egy rossz motor csak nem egy versenypályára készült.
Kértem javaslatokat milyen olajat tegyek a motorba /Castrol, Mobil1, Valvoline és érdekes módon mindenki szintetikus olajat javasolt. Tudom, most mondod hogy nekik ez az üzlet, de nekem meg érdekem hogy lehetőleg minél kevesebb motorhibával közlekedjek.
Az olajokról, ha érdekel elég sokat, meglehet tudni a következő topikbol "Milyen motorolajat használsz?" ha érdekel.
Üdv Négyesi.
|
Előzmény: pkri (942)
|
|